Баневи се черкуват с Бисер Киров

01.05.2011 09:00 | Видян 6609 пъти | Гласували 1

Баневи се черкуват с Бисер Киров

Олигарсите Баневи пристигнаха за великденско черкуване в храм-паметника Александър Невски с цяла процесия. Славната фамилия се приближи към катедралата на жълтите павета чрез кортеж от 3 автомобила в 3 часа следобед.

Първият от тях – лимитиран бял Рейндж Ровър, бе шофиран лично от Николай Банев. Автомобилът бе закупен преди 3 години, в чудните предкризисни времена, като 8-мартенски подарък за Жени Банева. Такива поръчкови екземпляри има общо 300 в целия свят. В България са само два –другият е на Маринела Арабаджиева.

Пристигнала в храма, придружавана от бодигардове, олигархичната фамилия зае централна позиция. Към нея се присъедини звездата от близкото минало на българската, гедерейската и съветската естрада Бисер Киров. Един от стародавните врагове на Лили Иванова, когото тя скастря грозно в мемоарите си, от години е културен аташе на България в Москва.

При последното държавно посещение там, насред Большой театр, в българската делегация блеснаха русофилите Баневи. Още тогава появата им на най-бляскавото място в правителствената ложа на грандиозната опера бе обяснено точно с другарство с т.нар.Кисел Биров. Нищо чудно значи, че отново нападаните от правителството заради комплекса си Русалка бизнесмени  се черкуват заедно с певеца.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !