Мартин Захариев в "Търси се..."

03.05.2008 08:00 | Видян 4266 пъти

Мартин Захариев в

Първият музикален клип на издателят Мартин Захариев ще бъде показан в токшоуто "Търси се...".  Песента носи заглавието "Щот съ напих", а излъчването й в ефир ще бъде най-голямата изненада, която са подготвили за госта си водещите Меги и Нели. "Текстът е автобиографичен", признава в "Търси се..." самия Мартин. Музикалния си талант той ще прояви и като барабанист, но не свирейки на ударни инструменти, а на кашони и тенджери. Така водещите ще го върнат във времето на ученическата му група "Швепс", когато той е репетирал именно по този начин.

Освен като издател на "Плейбой" Мартин Захариев вече е познат и с участията си в предаванията "Великолепната шесторка", а сега и във "Форд Бояр". Заради телевизионните му изяви неговите приятели на шега ще пожелаят да го видят още и като участник в "Ясновидци" или като водещ на "Времето". Сред тях са Радосвет Радев, Константин Каменаров и Дони.

В предаването издателят ще има романтична среща и със своята съпруга Жанет Захариева. Зрителите ще видят уникални кадри от тяхната сватба и  съвместния им живот. Най-вълнуващата среща за Мартин Захариев ще бъде с двамата му сина - Мартин и Филип, които той определя като най-големия  си житейски успех.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Стандартите за ремонт на Спаси София:...

Стандартите за ремонт на Спаси София: Фотофакт

Обратни паркоместа на бул Витоша от...

Обратни паркоместа на бул Витоша от Бонев и кмета за 1М...

Няма коментари към тази новина !