Горан Брегович и Руслана подкрепят Азербайджан на Евровизия

26.04.2011 15:00 | Видян 4183 пъти

Горан Брегович и Руслана подкрепят Азербайджан на Евровизия

Приказното дуо Елдар и Нигар, което ще представя Азербайджан на конкурса Евровизия 2011, получи неочаквана подкрепа от едни от най-големите имена от Източна Европа в историята на музиката.

Миналата седмица младите изпълнители се изявиха на една сцена в Киев (Украйна) заедно с Горан Брегович и Руслана – певицата, която спечели конкурса “Евровизия” през 2004 г.

“Те са много приятни и сърдечни като личности. Смятам, че имат потенциал да разтърсят сцената на Евровизия на 10 май, въпреки че песента им е спокойна и романтична”, сподели украинската суперзвезда Руслана след среща с Елдар и Нигар. Според новинарските агенции изпълнителката на Wild Dances и носителка на статуетка от Световните музикални награди е дала няколко полезни съвета на азербайджанския дует за това как да спечелят конкурса.

Младите певци имаха уникалния шанс да споделят една сцена с две от имената, променили завинаги поп-културата и музиката на Европа, като представиха песента Running Scared пред над 4500 души.

“Останахме без дъх. Никога не съм си мислел, че ще мога да срещна Горан Брегович и Руслана, още по-малко да деля една сцена с тях! За момент помислих, че сънувам, но сега разбирам – това бе моя мечта и днес тя се сбъдна. Чувството е невероятно!”, сподели Елдар след неочакваната среща. Мечтата на Елдар и Нигар, нарчена Running Scared  продължава своя път към Евровизия, като двамата ще участват на полуфинала на 10 май, вторник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !