Стоичков маже

30.04.2008 13:23 | Видян 5725 пъти

Стоичков маже

Фотографът Любомир Асенов е можел да си спести шамара от Христо Стоичков , ако не го е снимал тайно, пише Стандарт. Това стана ясно от официално изявление на Камата по повод скандала в ресторант "Саламанка" в Барселона. В пратения факс до българските медии бившата футболна звезда твърди, че се е притеснил за сигурността на семейството си, когато видял как някакъв човек се крие и щрака него и близките му. "Всичките ми фенове и журналистите знаят, че никога не съм отказвал да бъда сниман с когото и да било. Поднасям своите извинения на хората, които ме уважават и моля да бъда разбран", гласи официалното изявление по повод инцидента.
Пострадалият Асенов, който работи за списанията Club F1 и "АутоМоторСпорт", както и за вестниците "168 часа" и "24 часа", е дал в понеделник пълни показания пред полицията в Барселона. Разпитана е и съпругата му Агнес Методиева, както и други свидетели на инцидента.
"От полицията твърдят, че не знаят кой е започнал първи, но те няма как да знаят, защото дойдоха по-късно", обясни по телефона пред Би Ти Ви Асенов. Той потвърди, че смята да даде на съд Стоичков. От полицията са му върнали фотоапарата и всичките кадри са вътре.
Според Асенов той случайно се е засякъл в ресторанта с Камата. Фотографът смята, че може да сбъркал, като не е поискал разрешение да снима, но категорично не приема за нормално нападението от страна на най-титулувания български футболист.
В същото време близки на Стоичков заявиха, че Асенов нарочно е следил Христо. Според тях "168 часа" готви нова серия за Камата, след като вече го изправи на нож с родителите му.
Заедно с Камата са били рали пилотът Карлос Сайнц, както и няколко бивши футболисти на Барса от времето на Христо на "Ноу Камп". Вместо да снима състезанието, фотографът се е правил на папарак и се опитвал непрекъснато да хване Стоичков в крачка, твърдят близки до бившата осмица.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !