Стартира най-дългоочакваната HBO продукция за годината: Game of Thrones

19.04.2011 18:00 | Видян 1970 пъти

Стартира най-дългоочакваната HBO продукция за годината: Game of Thrones

HBO събра отбрана публика в частен софийски дом за предпремиерата на филма Game of Thrones . Ева и Георги Кузмови бяха първите “домакини”, които отвориха вратите на апартамента си в центъра на София, за да посрещнат феновете на фентъзи поредицата на Джордж Р. Р. Мартин. Любен Дилов-син, Милена Фучеджиева, Богдан Русев, Мартин Захариев, Милен Цветков бяха едни от първите, които преживяха нестандартната прожекция. Те не скриха, че епичната борба за власт във фантастично кралство определено им е допаднала.

За да се потопят напълно в атмосферата на фантастичната страна, където летата се точат с десетилетия, а зимите могат да продължат цял живот, гостите имаха възможност да са насладят на изцяло „зимни” ястия. Екзотичният майстор-готвач Маурицио представи на звездните гости специалните деликатеси, приготвени изцяло по рецепти от сериала.

Базиран на най-продаваната фентъзи поредица на Джордж Р. Р. Мартин - „Песен за огън и лед“, сериалът „Game of Thrones“ показва епичната борба за власт, разразяваща се на фона на едно обширно и изпълнено с насилие фантастично кралство. Още една гаранция за успешното филмиране на заплетената фабула на книгата е участието на автора Джордж Р. Р. Мартин като консултант на продукцията. Освен интигуващата среща на сложни характери, лентата впечатлява и с визулани ефекти, декори и костюми.

Първият сезон, включващ 10 епизода, стартира в понеделник, единствено по HBO. Премиерата в България е на 18-ти април от 22:00 часа, по-малко от денонощие след НВО премиерата в САЩ.

„Това не е безжизнена, непривлекателна PG-13 история за вечната борба между Доброто и Злото. Не, сир!”, споделят създателите на сериала Дейвид Бениоф и Д. Б. Вайс. „Тази история е изпълнена с жизнена сила и магнетизъм и много малко от персонажите могат да бъдат определени като изцяло добри (е, добре, може би Нед Старк). Тези история не е подходяща за деца и няма да изглежда добре, представена в двуминутен трейлър.”

Game of Thrones ще се излъчва по НВО всеки понеделник от 22:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !