Видеото на Емануела и Сердар Ортач с премиера в две страни едновременно

14.04.2011 17:00 | Видян 12686 пъти

Видеото на Емануела и Сердар Ортач с премиера в две страни едновременно

Преди броени дни видеоклипът „Питам те последно” на Емануела и Сердар Ортач се завъртя едновременно в България и в Турция. Докато българските меломани гледаха по Фен ТВ и по Балканика МТВ хитовия проект, едновременно с тях феновете от съседната ни държава го следяха по турската музикална телевизия Number One TV.

 „Питам те последно” се приема изключително добре и в двете държави. В България видеото впечатли дори и най-претенциозните вкусове, а в Турция част от феновете вече са научили българския текст. Самият Сердар Ортач изяви радостта си от готовия проект, като каза, че определено си е заслужавало да участва в него. Емануела пък отправя специални благодарности на режисьора Йордан Петков, с който се сработили много добре. Под режисурата му тя се превъплъщава в изкусителна красавица, като сменя няколко екстравагантни визии и обувки по последна мода- едните са на 30- сантиметрова платформа, а другите с розов пух. 

Сердар пък демонстрира стила си и увереността, характерна за големите музикални звезди, като него. Снимките протичат в офиса на „Домко”, което допринася за колоритния интериор на видеото.
„След като направихме дуета, разбрах, че Сердар още от преди е искал да работи с изпълнителката със сините очи от България, както сам казал”, споделя Емануела. „Много се зарадвах, че ме е харесал още преди да се запознаем”, допълва звездата на Ара мюзик.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !