Искам в топ 40 на The Voice

13.04.2011 18:00 | Видян 5875 пъти | Гласували 2

Искам в топ 40 на The Voice

Хип хоп изпълнителите Gem и Alex P зарадваха многобройните си фенове с нов свеж хит за началото на пролетта. Парчето носи името Искам, зарежда с позитивизъм и определено влудява почитател(к)ите.

Песента се превърна в тотален хит и намери място в топ 40 на The Voice. За отрицателно време Искам успя да събере достатъчно гласове за един от най-известните български чартове.

Текстът е дело на двамата рапъри. Музиката е изцяло на Gem. В клипа се появява и певицата Меги, която допълнително енергизира песента с приятните си бек вокали и предизвикателната си визия.

Впечатляващата намеса на внушителния 222-сантиметров американски баскетболист от Левски Прийст Лодърдейл разтърси допълнително цялостната картина. Говори се че атрактивният Пи Ел е отхвърлил куп предложения да участва в музикални клипове, което е сигурен признак за силното влияние на "Искам" върху него.

Силното въздействие на видеото се допълва и от участието на наелектризиращите балерини, част от които са работили за Азис.

Танцьорките Александра Иванова, Лора Кокенова, Севелина Алексиева и Милена Ангелова направиха истинско шоу по време на снимките. За отрицателно време те се превърнаха в едни от най-желаните от интернет меломаните.

Аудио записът е осъществен в La Boss studio, а обработката е дело на Studio Buster. За високото ниво на професионализъм и при режисурата и монтажа основна заслуга има Bash Motion.
Gem и Alex благодарят на „Мебели Италия“ и на целия екип от над 30 души, които помогнаха видеото да стане факт.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !