Нел и DJ Tisho G събраха погледите на случайни минувачи

30.03.2011 15:40 | Видян 3408 пъти

Нел и DJ Tisho G събраха погледите на случайни минувачи

Нел е стилна млада дама, кара луксозен ретро автомобил из бандитските квартали на София. Атмосферата е отблъскваща и потискаща, създава усещане за разпад и опасност. Нел контрастира на цялата обстановка със своята нежност и невинност. DJ Tisho G се превъплъщава в образа на сводник, владее порока и е крайно грешен. Говори с оскъдно облечено момиче на ъгъла на изоставена сграда. Нел минава покрай тях с колата.

В очите на DJ Tisho G се чете объркване и тревог. Нел е неговата будна съвест, опитва се да я настигне, но е късно - тя вече е далеч. Това са само началните кадри от най-новия клип на екзотичното цвете на поп-фолка Нел и нейния дуетен партньор DJ Tisho G. Съвместният им проект носи името „Филмът свърши”. Музиката и аранжиментът са дело на Мишо Бургуджиев, а текстът е написан от младата и  талантлива текстописка Боряна Гамишева и самия Тишо.

Авторът на лентата е Йордан Петков /той е и сценарист и оператор на видеото/. Вдъхновен от текста на парчето, талантливият режисьор решава да пресъздаде историята на двама влюбени само в няколко минути. Избира нестандартни локации за кадрите на видео клипа, известни столични квартали и забележителности. „Видеото като цяло следва една сюжетна линия, като целта ни беше да избягаме от типичната поп-фолк визия и имиджово изложение.

Зрителите ще имат възможността да проследят стъпка по стъпка историята на две влюбени души, които не могат да преодолеят пречките помежду си. Създадохме мини филм, носещ много приятен разказ” – споделя ресижьорът. „Щастлив съм от факта, че за пръв път успях да изпълня заложения сценарий на 100 %. Това стана благодарение на отдадеността и дисциплината на всички, които взеха участие в заснемането”.

Как завършва разказа на Йордан Петков и неговите герои засега остава в тайна.

Снимки: Йордан Петков

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разпети петък е: Какво е разрешено и...

Разпети петък 2024-а се пада днес, 3 май. Той е...

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Няма коментари към тази новина !