Ново начало за Станислав Яневски, Сашка Васева и Екстрийм

25.03.2011 14:30 | Видян 7954 пъти | Гласували 4

Ново начало за Станислав Яневски, Сашка Васева и Екстрийм

В събота стартира по Фен Тв клипа „Глей к’во става” с участието на Сашка Васева, Екстрийм и Станислав Яневски. Пускането му се точи дълго време заради неуточнените взаимоотношения между Станислав Яневски ( героят от „Харти Потър”) Сашка Васева и Екстрийм (собственик на клуб „Цингарела” в Студентски град).

Станислав Яневски леко охладня заради това, че клипа не беше пуснат декември месец и два месеца по-късно пристана на Галена в нейният клип. Бързо обаче друг модел с мускули стана част от интериора в клуб „Цингарела”, това е моделът Крис Кристиано. Уникалният мъжкар е лично охрана на Екстрийм дуетната половинка на Сашка Васева. През това времe Сашка успя да се поскара с премиера заради Юлиан Вучков, но като жена все пак не успява да устои на харизмата и сексапила му в генералската му униформа.

Съпругът на Сашка Васева ненадейно се прибра заедно със своя гръцки партньор Стефанос с който откриват за летният сезон баровският комплекс „Галерия” в центъра на Слънчев бряг, където ще гастролират най-известните изпълнители. А всяка вечер лоби бара в хотел „Галерия” ще прави тематични партита на които Сашка се надява да бъде поканена от съпруга и въпреки хладните им взаимоотношения.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !