Стависки купува нов джип-убиец

26.03.2011 09:00 | Видян 3813 пъти

Стависки купува нов джип-убиец

Нагъл, по-нагъл, Максим Стависки. Това е новата ГРАДАЦИЯ за човек без грам скрупули. След като прави всичко възможно да забави изплащането на застраховката на Мануела Горсова, на която де факто отне живота, сега бившият световен шампион по фигурно пързаляне е решил да си купува нов джип-убиец. Човек на Супер 19' видя как роденият в Ростов на Дон фигурист се разхожда в представителството на Мицубиши у нас. Стависки се оглеждаше в новия модел на Паджеро, което доста прилична на Хамър-а, с който уби 24-годишния Петър Петров и прати в кома Горсова.

Наша проверка установи, че базовият модел на харесаното от Максим Мицубиши, струва точно 102 990 с ДДС. И ако агентът ни е видял правилно, Стависки е останал доста доволен от цената, тъй като е напуснал магазина с широка усмивка.

Припомняме, че фигуристът все още няма право да кара автомобил. През януари 2008 година съдът отне шофьорската му книжка за срок от четири години. Това обаче не попречи на Максим само месец по-късно да се качи на автомобил в Русия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !