Анелия няма мъж до себе си и е отдадена на кариерата си

21.03.2011 16:20 | Видян 11868 пъти

Анелия няма мъж до себе си и е отдадена на кариерата си

Това признание направи през уикенда Анелия в студиото на предаването „В джаза събота вечер” по бТВ. Въпреки опитите на водещата Вили Сечкова да научи повече за мъжът до фолк звездата, тя каза че е сама, но мечтае за мъж, който да е нейна упора.

„Начинът ми на живот е динамичен, дори стресиран понякога. Когато си през ден-два на участия е трудно да обърнеш достатъчно внимание на половинката си. Затова човека до мен трябва да удържи на моето темпо”, обясни гласовитата певица. Относно критериите си, Анелия сподели: „Той трябва да е „по“ във всяко едно отношение... Искам да ми е опора, искам истински мъж! Когато срещна такъв човек със сигурност ще му се отдам. Сега съм се посветила на кариерата, а такъв човек би изисквал прекалено много свободно време. Искам да се развивам, а след време бих се ”жертвала”, категорична е изпълнителката, чийто нов хит се казва „Така ме кефиш”.

По повод визуалните си промени, които напоследък изненадоха феновете й, певицата се чувства порастнала да бъде по-различна.
„Когато станах популярна бях на 19 години. Тогава бях момиченцето с дънките, белия потник и кецовете. Сега вече съм на 28 и е нормално да се променям, да бъда различна. Внимателно преценявам това, което искам и ми отива. Но истината е, че Анелия трябва да излезе на сцената и да пее
Относно дали Коко е голямата й любов, звездата искрено казва: „Ако не беше нямаше да градя семейство в най-големия връх на кариерата си. Раздялата ни я приемам философски, защото ние продължаваме да бъдем едни прекрасни родители”, заключи тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !