Балкански музикални награди 2011 наближават

21.03.2011 16:00 | Видян 10824 пъти

Балкански музикални награди 2011 наближават

Кои са номинираните в тазгодишното издание на Балкански музикални награди, ще стане ясно до края на седмицата. Най-голямото балканско музикално събитие се организира от Balkanika Music Television. Едни от най-актуалните и хитови изпълнители и песни на Балканите ще бъдат част от номинациите, а зрителите ще решат кои да са победителите.

Първата Церемония по връчване на Балкански музикални награди се проведе в София на пл. Батенберг на 16 май 2010 г. На една сцена за първи път заедно се качиха изпълнители от всички държави на Балканите. Песен на Балканите за 2009 година стана Ljubavi в изпълнение на Желко Йоксимович, който грабна и приза за Изпълнител.

В категорията за Изпълнителка спечели Хадисе. Румънските хитмейкъри Akcent грабнаха Група на Балканите, а Stin pira в изпълнение на Анна Виси бе обявен за Най-добър видеоклип. Анна Виси получи и отличието за Цялостен принос към Балканската музика. Гост-изпълнител бе и световноизвестният музикант Дейв Стюарт, който изпълни дует с гръцката звезда.

България бе представена от Емануела и Крум и тоталния хит „Нищо не знаеш”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !