Вокалът на Hot Chocolate в дует с гадже на Дитер Болен от Modern Talking

21.03.2011 12:20 | Видян 3530 пъти

Вокалът на Hot Chocolate в дует с гадже на Дитер Болен от Modern Talking

Само няколко седмици след като беше в България, Грег Банис ще зарадва и българските си фенове с ново парче, което носи заглавието „The Beat Is On“.

Идеята за песента идва от австрийския диджей T-Cane и Грег Банис - вокал на британската група Hot Chocolate. Двамата се срещат, решават да направят това парче, след което T-Cane записва музиката, заедно с женските вокали в Австрия, а Грег изпява своята част отделно, в Англия, заради непрекъснатите му пътувания. Накрая смесват записите и резултатът вече е налице. Леко, танцувално и в съвременен денс ритъм, то има реални  шансове да изкачи музикалните класации.

Женските вокали се изпълняват от Naddel, бивша приятелка на Дитер Болен от Modern Talking, чийто сексапил огрява редица видеоклипове и немски телевизионни сериали. Цялото й име е Надя Абдел Фараг (Nadja Abdel Farrag), родена е в Хамбург, Германия, има судански произход, но живее в Австрия. Лицето й е познато от клиповете на Modern Talking, а също така и от кориците на известни списания, включително Playboy. Занимава се с танци, аеробика, музика, участва във филми и телевизионни сериали.

Грег и Надел се познават от много отдавна, но никога не са работили заедно досега. Първият им общ проект е видеото към „The Beat Is On“. Видеоклипът на песента е заснет в елитния австрийски курорт Лех (Lech). Цели два снимачни дни били нужни на екипа, но пък всички твърдят, че са се забавлявали, въпреки студеното време. Вече и българските денс фенове ще имат удоволствието да видят видеото по родните екрани.

Грег Банис (Greg Bannis) става вокал на Hot Chocolate през 1992 година, за да замести Ерол Браун. Той бил забелязан от групата по време на тв шоуто Stars in their Eyes, където пял едно към едно като Ерол. Първият му голям концерт бил истински шок, защото вместо пред 100 души, излязъл да пее пред 10 000. "Това бе детската ми мечта и тя се сбъдна", споделя изпълнителят. Оттогава, вече 20 години, той е лицето и гласа на Hot Chocolate.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !