Предстои "Мис и Мистър УНСС"

24.04.2008 15:20 | Видян 7269 пъти | Гласували 2

Предстои

За четвърта поредна година Студентският съвет на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) подготвя провеждането на превърналия се в традиция конкурс за красота “Мис и Мистър УНСС”. Над 50 студенти и студентки от университета подадоха заявки за участие в кастинга, състоял се на 10 април 2008 г. в УНСС. Предварителният подбор на кандидатите бе извършен от Студентския съвет съвместно с Ивайла Бакалова - “Мис България 2001” и Орлин от група “Каффе”, като в двете категории - “Мис УНСС” и “Мистър УНСС” бяха допуснати до участие по 10 момичета и момчета.

Самият конкурс ще се състои на 8 май (четвъртък) от 18,30 ч., в обновената аула “Максима” на университета. Тогава претендентите за титлата ще дефилират в три кръга - по бански костюми, спортни и официални облекла. Вечерните тоалети на кандидатите за мистър ще са на модна къща “Андрюс Фешън студио”, а дамите ще демонстрират стил и изящество в рокли на топдизайнерката Ели Карабойчева. За най-горещия втори тур ще се погрижи световния концерн “Триумф”, предоставяйки своите бански, а в първи кръг, кандидатите ще дефилират със спортни облекла на Ю Би Джинс.

Сред членовете на авторитетното жури са проф. Любомир Стойков - преподавател в УНСС и председател на Академията за мода, Орлин от група “Каффе”, Румънеца и Енчев, Пламен Марков - старши треньор на българския национален отбор по футбол, Юлияна Дончева и други знаменитости.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !