Новият хит на Анелия изтече в интернет

06.03.2011 14:00 | Видян 13580 пъти | Гласували 1

Новият хит на Анелия изтече в интернет

Най-новата песен на Анелия „Така ме кефиш” изтече в интернет пространството днес. Потенциалният хит се разпространи в сайтовете за видеосподеляне, като за по-малко от два часа навъртя няколко хиляди рейтинг.

Това не е първият случай, в който песен на фолк изпълнител се завърта в интернет преди премиерата на видеоклипа му. Явно интереса към новият проект на Анелия е голям и музикалните фенове побързаха да го пуснат в youtube и vbox7 след като записът изтече от студиото, без знанието на звездата на „Пайнер”. В момента „Така ме кефиш” има над 19 000 гледания и е в челната десятка на Топ 40 на vbox7.com.

„Не ме притеснява че парчето вече се е разпространило, въпреки че това не е най-крайната версия на песента. Това може да ме радва, защото показва, че към „Така ме кефиш” вече има голям интерес”, коментира Анелия ситуацията.

Песента е композирана от Спас Лазаров, който е работил и по други фолк хитове. Текстописците този път са двама, което е прецедент за жанра. Анелия възложи тази задача на Росен Димитров и Лора Димитрова. Видеото по което работи режисьорът Люси Иларионов, ще се завърти в ефира на телевизия „Планета” до десет дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !