Най-голямата турска звезда Сердар Ортач пропя на български заради Емануела

02.03.2011 12:20 | Видян 12243 пъти

Най-голямата турска звезда Сердар Ортач пропя на български заради Емануела

Преди броени часове в интернет пространството изтече демо вариант на дует между топ звездата на Ара мюзик Емануела и турската мега звезда Сердар Ортач. Мащабният проект се подготвя от доста време и досега беше пазен в абсолютна тайна.

Турската звезда за пръв път пее на български език. Идеята Сердар Ортач да запее на нашия роден език е изцяло негова, въпреки че първоначалният замисъл е песента да е на българо-турски. Българският език е изключително труден за произнасяне, но Сердар се справя отлично. Веднага след записа той реши да сподели с приятели за новия си проект на своята facebook страница и оттам за няколко часа демото обиколи интернет пространството. 

По хитовия дует Ара мюзик работи от няколко месеца и песента ще има две версии - изцяло българска и българо-турска, като предстои заснемане и на видеоклип. Това е първи дует на Емануела с чуждестранен изпълнител.

„Това е най-стойностният ми проект досега. Нямам търпение песента да стане готова. Това, което изтече е само демо вариант!”, коментира Емануела.
 
След огромния успех на самостоятелното парче на Емануела „Преди употреба, прочети листовката”, сега дуетното й изпълнение със Сердар Ортач има невероятен потенциал за тотален хит на 2011г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Няма коментари към тази новина !