Лияна в „Грозна като смъртта”

23.02.2011 16:00 | Видян 9918 пъти

Лияна в „Грозна като смъртта”

Ослепителната Лияна засне клип към песента „Ох, ох”, чийто сюжет е вдъхновен от хитовия филм от близкото минало „Грозна като смъртта”

Приглушена светлина, щура компания, музика и танци, сексапилни барманки, които са по-често върху бара, отколкото зад него – това е само част от сюжетната линия на най-новото видео на звездата Лияна. Лентата бе заснета вчера в известен столичен пиано-бар.
 
„Ще видите една нова и различна Лияна” – категорична бе самата певица. „Ще ме видите в няколко различни превъплъщения, всяко от които по – нестандартно и провокативно. За визията ми отново се погрижиха невероятните Мис Бони /грим/ и Георги Петков /коса/”. В клипа Лияна си партнира с три красиви барманки, изиграни от Деница /Plastic dreams/ и бившите акробатка и гимнастичка – Поли и Станислава. Подобно на хитовата лента „Грозна като смъртта” те забавляват госитите на заведението с танци и музика. Хореографията на танците е дело на Анелия Монова. „Изненадите тепърва предстоят! Надявам се публиката да остане приятно изненадана от това, което сме приготвили аз и целият екип” – загатва лаконично певицата.
 
Песента „Ох, ох” е една от двете нови песни, които Лияна записа в студио. „Много е весела, текстът е доста провокативен, сигурно ще предизвикам мненията на критиците, но когато чуят цялата песен ще разберат смисъла на лириката.” Музиката и аранжиментът отново са на Мартин Биолчев.

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Дилемата на принц Хари дали официално...

Принц Хари прекъсна сериозна връзка с Обединеното...

Няма коментари към тази новина !