Любен Дилов-син, Виктор Чучков-син и Александър Сано-Среброто представят книгата „TILT.Началото” в П

21.02.2011 16:00 | Видян 4368 пъти

Любен Дилов-син, Виктор Чучков-син и Александър Сано-Среброто представят книгата „TILT.Началото” в П

Премиера на книгата „TILT.Началото” в града на тепетата организира мол „Галерия Пловдив” на 27 февруари, неделя, от 16 часа, в книжарница „Форум” ет. 3 /зад стената за катерене/. Пловдивчани ще разговарят лице в лице с автора на романа Любен Дилов-син, с режисьора на най-новия касов български филм TILT Виктор Чучков-син и една от звездите в лентата - актьора Александър Сано-Среброто. Желаещите ще могат да получат личен автограф от писателя и екипа на филма.

Нищо чудно някой от читателите да е бъдещият съавтор на големия роман TILT, който предстои да излезе. Уникалният за българските литературни и кино среди съвместен проект на издателство „Ентусиаст“ и продуцентска компания „Чучков Брадърс“ не приключва с едновременното излизане на филма и книгата на 11 февруари. Големият финал тепърва предстои.

TILT.Началото е встъпителна част към романа TILT, който ще се появи заедно с премиерата на лентата на DVD. Всеки желаещ може да даде своето предложение как да продължи историята на www.enthusiast.bg/tilt. Любен Дилов-син ще избере най-оригиналния финал сред предложенията, а името на автора му ще бъде публикувано в книгата.

TILT може би е един от най-амбициозните проекти, появявали се у нас – още в първите дни на излъчване филмът стана рекордьор в родния боксофис. Любовната сага на Явор Бахаров и Радина Кърджилова тръгна на 31 екрана в цялата страна, като това се случва за първи път в историята на българското кино. За първи път заедно с лентата в един и същи ден излиза и романът по филма.

„Страхотно харесах TILT още първия път, когато го гледах. По много причини. TILT e история за филмите, в които ни вкарва любовта, и филм за историята на една обсадена любов. Това, което ми липсваше във филма, бяха отпадналите сцени. И понеже ми липсваха, седнах и си ги написах. Звучи нескромно, знам“, споделя Любен Дилов-син. Освен как продължава историята от филма TILT в книгата читателите могат да прочетат и свидетелства, нещо като глас зад кадър, както и досиетата на главните герои от лентата. Сцените в книгата се случват малко преди и след края на действието във филма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !