Защо Елена Паришева и Ивелин Попов са разделени?

15.02.2011 13:00 | Видян 9743 пъти

Защо Елена Паришева и Ивелин Попов са разделени?

Малко след участието си в клуб Ориент 33, фолк дивата сподели, че няма да празнува днешния празник свети Валентин. Причината е, че възлюбеният й - футболният национал Ивелин Попов е на хиляди километри от нея, а и тя самата има участие на връх Деня на влюбените.

Русокосата изпълнителка не придава особено значение на 14 февруари: „За мен всеки ден може да бъде празник, стига да съм с любимия човек! Уважението и обичта трябва да се показват не само веднъж в годината!” – казва хитовата изпълнителка на Пайнер и допълва, че една романтична вечеря на свещи, организирана от половинката й, може да я зарадва много повече от скъп подарък.

Пред екипа на Ориент 33, Елена Паришева сподели, че няма нужда от специални афродизиаци, за да повиши сексуалното си желание, защото присъствието на половинката й е напълно достатъчно. „Но признавам – аромата на хубав мъжки парфюм може да ми подейства много възбуждащо.”

Фолкпевицата  довери, че не е ревнива, но пък и е приятно, когато усети, че от другата страна се прокрадват съмнения. „Нека има ревност, но да няма ограничения! Никой няма право да навлиза в личното ти пространство!”  - категоричната е звездата. Елена Паришева призна, че е безкомпромисна към изневярата и не я дели на емоционална и физическа – „щом двама души се обичат, не бива да си изневеряват!”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !