Катето Евро за Венета, Преслава и...още нещо

19.11.2007 12:44 | Видян 13350 пъти | Гласували 2

Катето Евро за Венета, Преслава и...още нещо

Ако си мислите, че Катето Евро яхва албанската метла всеки път, когато стане въпрос за Венета Райкова, жестоко се лъжете! Това бе до вчера. След като прочела в СЛАВА за мъката, сполетяла водещата на Горещо, актрисата се оказа истински пич, както се казва на жаргон и прояви женска солидарност! Дали двете няма отново да станат приятелки?

Как коментирате развода на Венета Райкова и Тишо? Вие бяхте „на нож” с тях през цялото време в Къщата на ВИП Брадър, а и след това.
Нямам кой знае какво мнение по въпроса, защото не съм близка с Венета и не знам точно как стоят нещата между тях. Но като една изоставена жена, си представям какво е да си изоставен от човека, когото обичаш и ми става мъчно. Изобщо, за всяка една жена в това положение би ми станало мъчно, защото съм човечна. Нямам кой знае какво да коментирам по темата, тъй като не смятам, че с това нещо може да се занимава целият народ. Много хора се развеждат, много хора се разделят, има много по-големи страдания в този живот. Не мисля, че разводът на Венета Райкова и Тишо е тема номер 1 в България. Но тъй като бяхме заедно в тази къща и все пак преживяхме някакви дни, разбрах, че са си имали проблеми (те не ги и криеха) и е много жалко за тях. Действително ми стана мъчно за Венета, тъй като и аз съм жена. А и за разлика от нея притежавам някакви чувства. Жалостива съм.

Значи вашата позиция този път не е срещу Венета?
Аз съм винаги на страната на жената. Такава съм и в живота с моите приятелки. Дори с приятелката на сина ми: когато се скарат, не съм на негова страна, а на нейна, въпреки че тя не ми е дете. Освен това, според мен Тишо не беше мъж за Венета.

Защо мислите така?
Смятам, че не може една жена толкова дълбоко да обича мъж, който й казва, че иска да бъде свободен и че иска да живее живота си. Това означава, че не я обича и не я заслужава. След като са създали семейство, а всяко семейство минава през трудности, не може с лека ръка да кажеш (разбира се, от това което чух по телевизията), че искаш да бъдеш свободен. Това ми звучи много несериозно. Да не се е женил тогава!

Известно е, че сте приятелка с попидола Руши Виденлиев? Издайте защо той напоследък изчезна от медийното пространство.
Не е изчезнал. Той се занимава, работи, пътува в чужбина. Засне документален филм за победителката в Мюзик Айдъл Невена, както и вие писахте. Добре е! Бяхме заедно на морето за една седмица. Обичаме да ходим по диви места и бяхме на палатка на един абсолютно изолиран плаж – без електричество и вода. Много си контактуваме и се виждаме. Всичко е наред при него.

Какво е Вашето отношение към фолкпевицата Преслава, която Ви имитира в новия си клип и в рекламата, в която участва с реплики от култовия филм Оркестър без име?
Нямам коментар! Много хора ми се обаждат раздразнени, защото свързват тази реплика с любим филм и знаят, че тя е моя. Но аз не се дразня, защото няма за какво. Казвала съм тези думи и с тях съм станала доста известна. А това, че някой е направил реклама за някаква мастика, ми се струва доста неподходящо. В края на краищата в тази държава явно всеки може да си прави каквото си поиска! Песента й не съм я слушала, защото не съм почитателка на този вид музика. За мен е все едно! Хората знаят кой какво е казал!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !