Ани Хоанг е новото звездно име в поп-фолка

03.02.2011 11:20 | Видян 7642 пъти

Ани Хоанг е новото звездно име в поп-фолка

Ани Хоанг е новото звездно попълнение в поп-фолка. Тя е откритие на режисьора Люси Иларионов, който е очарован от гласа и екзотичната й красота. Така се ражда един уникален работен тандем, като вече на лице е и първата й песен “Не вярвам”, изцяло дело на Люси. Режисьорът обещава и невиждан до сега клип, който съвсем скоро ще се завърти по Планета тв.
 
Истинското й име е Ани Фук Чонг Хоанг и е родена на 1 август 1991г. в град София. В екзотичния й пройзход е замесен нейният баща, който е от южен Виетнам. Ани има по-големи брат и сестра. Една от големите й мечти е да посети своята баба в малкото виетнамско градче Цаканх Хоа. По музиката се увлича от пет годишна когато започва да свири на пиано, а по късно учи 5 години в музикално училище "Любомир Пипков" в гр. София, профил: пиано и солфеж. Докато расте започва да се увлича и по попфолка. Любимите й певици са Преслава, Глория и Галена, а най-смелата й мечта е един ден да направи дует с Пресли.
  
Като малка е участвала в много конкурси, фестивали и детски предавания. На 14 г. се явява на конкурса за красота "Мини Мис" и го печели. През свободното си време обича да слуша музика и да ходи на кино. Обича предизвикателствата, има силен характер, напориста е и никога не се отказва.

Снимки: Люси Иларионов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Луиза Григорова плаче за роля

Луиза Григорова плакала като дете за роля в...

Петко Венелинов стана татко на Маргита

Актьорът Петко Венелинов, който доби популярност покрай...

Няма коментари към тази новина !