Берлускони: Дарина чия?

30.01.2011 09:00 | Видян 3911 пъти

Берлускони: Дарина чия?

След поредното ПРИПЛАМВАНЕ на версии около любовна афера между българската богата вдовица Дарина Павлова и италианския премиер Силвио Берлускони с изненада проследихме невчесаните мисли на жабаря по повод нашето момиче.

В излъчен от телевизия Скай на световния медиен магнат и мултимилиардер Рупърт Мърдок репортаж Кавалерът недвусмислено принизява ролята на казанлъчанката в неговия живот в разговор с експремиера Станишев:

“Берлускони: Как се казваше?
Външният му министър Фратини: Дарина.
Берлускони: Чия?
Фратини: Павлова.
Берлускони: Това, дето пише цялата италианска преса не е вярно! Истината е, че тя има фантастична дъщеря. А Вие знаете моя интерес към малолетните.”

Напомняме, че в момента в Италия тече скандал за 17-годишна проститутка, получила 7000 евро за вечер в резиденцията на Берлускони, според когото с малката само са си говорили. Друго от подобно момиче пък е взело над 100 000 евро и живее безплатно в затворен комплекс, построен от милиардера в баровско предградие на Милано. Трето пък влезе неотдавна в общинския съвет от името на неговата партия Народ на свободата.

Берлускони обаче твърди, че повече от година има връзка с “една личност”. В медиите излязоха поне 7 кандидатки, сред които редом с нашата Дарина, номинирана в интервю на личния си фризьор, попадат бивша Мис Италия на 24, плеймейтка, тв звезди и политички от Апенините.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !