Вики Петрова пак подгони Бойко

30.01.2011 09:00 | Видян 6851 пъти | Гласували 2

Вики Петрова пак подгони Бойко

“Бойко Борисов се успа и не можа да почете Буда”, съобщи от Япония красавицата на бТВ Вики Петрова.

Да не му е светила, запитаха се по този повод драгите зрители. Това е поредна визита на премиера, на която го преследва амбициозната репортерка. Този път – чак на другия край на света.

Може тя да си е въобразила, че думите на премиера, че прекарва вечерите си “сам като куче” в резиденция Бояна и категоричните признания на половинката му Цветелина, че отдавна не са заедно, й дават шанс? Не е ясно, въпреки че всеки е чел още през пролетта в специалното интервю на премиера за Супер 19’ неговите думи, че е женен за работата и няма време за личен живот.

Да, но надеждата умира последна, а “любовта е сладка, но прави девойката патка”

Още през лятото плъзнаха слухове, че Вики е разкарала мъжа си, за да бъде свободна в очакване на височайшо политическо внимание. Бойко Борисов ли е обектът на нейните несподелени мечти е въпросът, който упорито коментират нейните колеги оттогава. 
Лятото тя бе пуснала слуха, че е изоставена от съпруга си заради балерина от танцовата трупа на Слави – Магаданс. Реакция обаче не последва.
Сега пък сама си публикува в жълтата преса псевдо папарашки снимки, на които позира с колегата си от спортната редакция на бТВ Петър Бакърджиев.

Самият Пепи отрича връзка

и чистосърдечно признава, че след толкова медийни закачки направо изпитва страх от дълговременната си реална приятелка.   
Тази седмица, въпреки че нито е международен редактор, нито правителствен репортер, точно синеоката Вики се намърда да отразява премиерската визита в Япония. И започна да пуска “обидени” репортажи кой се успал и на кого му било скъсано копчето.
Варненката е наричана още Черната амбиция. Тя май е готова на всичко, за да намери мъж, който да й пасва по слава. Или в името на сензацията.

Вики не е първият пример за такава история. Навремето тв клюката бе вкарала топрепортерката на бТВ Миролюба Бенатова във филм с тогавашния й ресорен главен секретар на МВР Бойко Борисов. Завистници на шеметната кариера на Мира си измисляха, че кортежът на генерала бил забелязван пред дома на Бенатова край Макдоналдс в Младост.
Бенатова, съвсем правилно, винаги е отминавала подобни интриги с мълчание и без коментар, възмутена от “колегиалността” на някои нейни тв конкурентки.

Елементарно и най-често абсолютно невярно е успехът в професията да се обяснява с личния живот на репортерките.
Макар самият Слави Трифонов в актуалния си бунтарски хит Нема такава държава да споменава с недотам добри думи журналистиките:

Поздравявам майките на нашите ръководители.
Довчерашни мухльовци, а днеска дупета.
Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета.
И правят операции с позорни имена.
Октоподи, скариди и друга морска храна.
А пред кабинетите ги чакат журналистите,
Такива журналистки само да искате.
Още не са я качили в джипа,
а тя вече посяга и сваля му ципа.
Такъв е живота.

 

Гардовете на Борисов в ново ПТП

Гардовете на премиера причинаха поредно ПТП. Ситроенът на 23-годишната студентка Яна Петрова бе не само изблъскан от пътя София - Плевен, но и е удрян с ръка (по нейни признания в медиите) от гардовете на премиера. Причината, че тя не се блъснала в крайпътно дърво, а само намалила и се отстранила максимално от пътя на джиповете и лимузините със спецрежим на движение, които карали Борисов. Спецрежим обаче не значи нарушаване на правилата за движение по пътищата или прегазването им.

След инцидента КАТ отказал да опише щетите по колата на дамата, което е задължение по закон на пътната полиция. От НСО и правителствения пресцентър криеха скандала, докато жертвата сама не се обади във водещи медии. После обясняваха, че жената не се била отстранила достатъчно от пътя, вместо да се извинят.

Това е втори подобен случай с кортежа на премиера. През лятото на 2009 г., малко след победата на ГЕРБ, момчетата от НСО бяха отстранили от пътя Обзор – Варна МПС-то на младеж. Той се озова в болница в морската столица с тежки наранявания. Инцидентът и тогава бе прикрит от полицията, достъпът до пациента бе строго забранен. Случаят изобщо не би се разчул, ако не му бе станал свидетел шефът на СКАТ Валери Симеонов.


Защо харчим 16 млн. за НСО?

Около 16 милиона лева годишно е бюджетът на странната служба НСО. При щат на МВР 61 000 души дали силовото ведомство не може да отдели малък отряд за охрана на първите ни държавници, питат се мнозина. Особено, след като държавата отряза примерно 12 млн. лева за лечение на инфартки при положение, че страната ни е сред първенците в Европа и света по сърдечно-съдов риск и заболявания. Значи за пазванти може, за умиращите пациенти не може?!

Говори се, че най-големият адвокат за съществуването на безсмислената служба, която е ненужен лукс насред мегакриза, бил президентът. И с неговите кортежи са се случвали подобни аварии заради превишаване на правата на шофьорите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !