Борец иска ръката на щерката на Бойко

29.01.2011 09:00 | Видян 11758 пъти

Борец иска ръката на щерката на Бойко

Силен, сериозен, спортист и дори шампион. Едва ли Бойко Борисов си е представял по-подходящ мъж за зет. Е, премиерът вече може да се успокои, тъй като балканският шампион по борба, син на ексобщинския съветник в Сандански Росен Емилов - Мартин, подари годежен пръстен на приятелката си Веселина, дъщеря на мултимилионерката Цветелина Бориславова, бизнес партньор и половинка в живота на Борисов.

От близо година Мартин и Веселина, която Бойко смята за своя дъщеря, са гаджета. Изненадващо преди няколко дни борецът купил годежен пръстен и го връчил на любимата си и тя го приела, пише вестник Струма.
Веселина много често е засичана в Сандански с чисто ново Ауди или с бял Мерцедес, който паркира пред дома на Мартин. Добрата новина за годежа на двамата влюбени за броени часове обиколи курортния град.

Както е известно, предишното гадже на Веселина, Стоян Сарийски-Стенли, пък бе от Разлог. Той нашумя в медиите, след като Бойко Борисов заяви, че преди време го е набил, след като заварил доведената си дъщеря да плаче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !