Формула 1 в София

18.04.2008 15:58 | Видян 3322 пъти | Гласували 2

Формула 1 в София

Родни светски личности записаха участие във Формула 1 след като се включиха в  състезание с оригинални симулатори на ING Renault F1. Освен тръпката от виртуалната надпревара, гостите на коктейла, организиран от ING, ще имат възможност да се полюбуват отблизо и на истински болид от Формула 1.

Сред популярните имена от българския шоубизнес ще са Галя от “Каризма”, медийната звезда Диана Любенова, екс-вокалът на група “Кафе” Орлин, актьорът Христо Мутафчиев. От спортните среди ще участват шефката на БОК – Стефка Костадинова и шефът на БФС – Борислав Михайлов. Водещ на събитието е известният коментатор на Формула 1 Момчил Манчев.  На събитието ще присъства и кметът на София – Бойко Борисов.

Знаменитостите ще вземат участие в спортно съревнование на коли-симулатори. Демонстрацията ще започне в 19:00 часа тази вечер.

Това е втора поредна година когато в България пристига истински болид от Формула 1. Боксът на болида, разположен пред Телефонната палата, ще остане в София от 17 до 22 април. След представянето си в София, той ще направи първата по рода си обиколка и в страната. Болидът и симулаторите последователно ще бъдат изложени в Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора и Пловдив. 

Турнето на болида ING Renault F1 в България:

 

София - 17- 22 април (пред Телефонната палата на ул. "Гурко" 4)
Бургас – 24 - 29 април  (на централния площад)
Варна – 1 - 5 май (в Морската градина)
Русе - 7-11 май  (на централния площад)
Велико Търново13 -17 май  (на централния площад)
Стара Загора19-23 май (на централния площад)
Пловдив25-29 май  (на централния площад)

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !