Каролина е фенка на Миро

20.04.2008 09:00 | Видян 8517 пъти | Гласували 1

Каролина е фенка на Миро

Каролина Гочева е единствената чуждестранна звезда в шоуто Пей с мен. Певица № 1 на Македония пее в дует с айтослията Пламен Михов. Напоследък името й се свързва с това на Слави Трифонов. Говори се, че шоуменът си я харесвал и затова я бил поканил в предаването. Певицата не иска да коментира слуховете.
Истината е, че тя се познава с Дългия доста отдавна. Гостува в шоуто му за първи път през 2000 година, когато двамата изпяват заедно Охридското езеро. По онова време мацката си има сериозен приятел. Сега обаче е сама, тъй че Слави има поле за действие!
В края на месеца Каролина ще навърши 28 години. Естествено ще почерпи колегите си от Пей с мен. Певицата е представяла страната си на Евровизия две поредни години, което е уникално на Стария континент. Има издадени четири албума.
За първи път идва в България през 1995 година. Участва на Златния орфей, но признава, че не помни на кое място се е класирала – на второ или на трето. Както вече споменахме, пет години по-късно гостува на Слави. Каролина посети страната ни и в края на миналата година. Тя дойде по покана на кмета на Кюстендил Петър Паунов  в подкрепа на проекта му за премахване на визите в пограничните райони между България и Македония Зона 50, който е важен не само за града и за региона, но и за бизнес номер 1 на България - туризма.
Каролина знае доста за българската музика покрай сестра си, която е учила у нас. Признава, че страшно се кефи на песните на Каризма. Невероятно, но факт - тя е фенка  на конкурента си в Пей с мен Миро. Сега обаче й се налага да доказва, че е по-добра от него. Няма как, залогът е 500 000 лева.
“Сестра ми слушаше Гумените глави, а аз много харесах албума на Каризма. Имам албум и на Слави. За мен обаче най-добрата и най-популярната българска певица е Анелия. Тя е хубава девойка и много хубаво пее”, споделя македонката в интервю за СЛАВА преди време. Песента на двамата й фаворити Миро и Анелия Завинаги според нея наистина е голям хит.
Едно от първите неща за които се сеща, когато стане въпрос за българския шоубизнес са ...пластичните операции: 
“Нямам подобрения по себе си, но един ден, ако имам нужда, бих си направила. Иначе в България зная, че има големи силикони”.
Не обича да говори за пари, но признава: “Неудобно е да говоря за себе си, но в нашия македонски шоубизнес в определени случаи хонорарът надминава 5000 евро на концерт”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !