Мишо Бирата ходи като звезда в Гранда

22.01.2011 09:00 | Видян 4032 пъти

Мишо Бирата ходи като звезда в Гранда

Бизнесменът Михаил Михов, който ту се явява СОБСТВЕНИК, ту консултант на пивоварната Леденика, направи тур за овации в престижния Гранд хотел София в сряда. Той бе гледан с интерес, но и почуда от олигарсите и деловите хора, събрали се на различни срещи в лобито на петзвездния комлекс на жълтите павета. Това е любимо място за сбирки на всякакви хора – от крупните предприемачи Валентин Златев и Румен Гайтански, през придобили скандална слава напоследък като братя Диневи, до световни звезди като Христо Стоичков и Райна Кабаиванска

Мнозина на майтап отбелязаха: “Той дори не пи бира”.
През седмицата разгласяването на митническите афери на Мишо Бирата чрез записите от Галерия (още на стр. 12-13), доведе до оставка на главния юридически съветник на президента. Сашо Пенов бе отстранен от държавния глава заради факта, че е съвместявал работата си при него с адвокатстване за спорния бизнесмен.
През ноември митничарите на Танов и Тони Странджев залавят камиони със 122 000 литра бира без платен акциз в Мездра, където е фабриката Леденика. Оказва се, че в завода липсват измервателни уреди, както и отчети за вложените суровини и излязлата продукция, няма технологични дневници, няма дневници за складова наличност, няма акцизни документи за готовата продукция.
Най-страшното: открит е рецептурник как се преработва стара бира – с изтекъл срок на годност. Открита е машина за изваряване на спирт, невписана в лиценза на фирмата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !