Крис от Етрополе и айдълът Димитър от Бургас пяха заедно за деца в Пловдив

17.01.2011 10:00 | Видян 3906 пъти

Крис от Етрополе и айдълът Димитър от Бургас пяха заедно за деца в Пловдив

Пловдив срещна вчера на една сцена таланта от Етрополе Кристиян Григоров - Крис и един от финалистите от „Мюзик Айдъл” Димитър Атанасов. Първата съвместна изява на даровитите млади българи бе в арт салона на мол „Галерия Пловдив”. Въпреки необичайно горещия за януари съботен следобед над 150 пловдивчани предпочетоха вместо разходка навън да чуят на живо изпълненията на Крис и Митко. „Познаваме се от няколко години, но наскоро планирахме да направим такъв съвместен концерт.

Радваме се, че това се реализира в Пловдив”, сподели незрящото, приковано в инвалидна количка, момче, което раззплака Део в благотворителния ВИП Брадър и разчувства милиони зрители с железния си дух и невероятен глас и като участник в ”Bailando”. „Хората на този забележителен град винаги са ме приемали с голяма любов, не знам доколко съм заслужил, но това много ме трогва. Радвам се, че по време на нашите изпълнения сега се събират дарения, за да се закупят пособия за арт кабинета на Дома за деца лишени от родителски грижи „Олга Скобелева”. Тази благородна инициатива е на мол „Галерия Пловдив” и „Сиенит Холдинг”, които поеха всички разходи по нашия концерт и осигуриха вход свободен за пловдивчани”, обясни 16-годишният талант. 

Повече от час Крис и Митко, който му акомпанираше на рояла, предизвикваха неведнъж спонтанни аплодисменти с авторски песни и бг хитове. Най-много овации обра парчето „Този свят”, създадено от Влади Ампов - Графа специално за Крис. Тийнейджърът съобщи, че подготвя първия си самостоятелен албум, в който ще бъдат включени дуетите му с Мими Иванова, Орхан Мурад, както и съвместна песен с Вики и „Мастило”.
В мол „Галерия Пловдив” Кристиян имаше още една промоция, освен дуото с Димитър Атанасов.

Той се „разписа” върху първите бройки, на излезлия от печат ден по-рано първи негов художествен роман „Хог и неговата банда”. „Книгата е част от замислена поредица от 7 невероятни приключения. В нея са разказва за вълнуващи морски премеждия и се надявам да е интересна на юношите като мен. Аз непрекъснато творя, а дали ставам за писател ще определя от интереса на читателите. Издаването на романа стана с помощта на един прекрасен човек - Тодор Колев, съименник на големия актьор”, сподели разностранният талант. Един от първите, закупили книгата и получили автограф във вид на печат „С обич – Крис” бе Христо Томов, пловдивският предприемач, който подари апартамент на момчето от Етрополе.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !