Ти, който не си за мен от Александра Потър

12.01.2011 14:00 | Видян 2299 пъти

Ти, който не си за мен от Александра Потър

Повечето момичета мечтаят да открият любовта на живота си. Луси иска само да се отърве от нея...
Как разбираш, че Той е мъжът на живота ти? В стомаха ти започват да пърхат пеперуди само при мисълта за него? Сънуваш сватбата ви? Или просто някак вътре в себе си си сигурна?

На осемнайсет години Луси среща Нейт и това е любов от пръв поглед.  Тя е убедена, че той е Единственият. Понесени във вихъра на първата любов, те се целуват под Моста на въздишките във Венеция, на залез слънце, и според легендата съдбите им са свързани завинаги.

Десет години по-късно двамата почти са забравили за някогашната си кратка романтична връзка. После съдбата ги среща отново. И отново. И отново. Само че този път преживяването не е толкова хубаво, колкото първия път. Но ако Нейт не е Единственият, тогава защо, по дяволите, е така трудно да скъсаш с него? И какъв е  замисълът на съдбата?

Забавна и романтична комедия за това какво се случва, когато желанието на едно момиче да открие мъжа на мечтите си, наистина се сбъдва... И как намирането на Единствения невинаги означава „и заживели щастливо”...

Ако животът ви е пълна каша? Ако сте сама и с разбито сърце? Оставете нещата в ръцете на Съдбата – тя знае най-добре. Съдбата ви е подготвила нещо прекрасно...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !