2 годишни Гранд награди ще раздава Ивана

04.01.2011 13:30 | Видян 12480 пъти

2 годишни Гранд награди ще раздава Ивана

На връх Ивановден софийския клуб Гранд де лукс ще спази традицията и отново ще раздаде за 2ри пореден път своите награди по повод  2 рия  рожден ден. Първата вечер освен офицалните награди,които ще зарадват много вип личности и най-лоялните клиенти на заведението през изминалата година ще има много неочаквани изненда и подаръци от рожденника към клиентите.

По желание на много почители и верни приятели на изпълнителката на народа Ивана и тази година на връх именния си ден Ивана ще е специален гост на 7 ми януари. Веднага на следващия ден човекът глас Тони Стораро пък ще извие глас и ще забавлява настроените за парти софиянци.

През двете си години Гранд де лукс запази в спомените си като най-горещата точка за нощни забавления и прие както  важни гости Жан Клод Ван Дам, Дон Лунгрен, Неда Украден. Таня Савич, и от българска Любо Ганев, Катя и Румен Дуневи, Анн Джи, Маги Желязкова, Румънеца и Енчев, релаллити тв герои, Али Алиев, Лъчезар Иванов и много други.

Лятото на 2008 ма по холивудски стил Анелия кацна  с хеликоптер именно за официалното откриване на Мултиплейс. Година по късно румънската сензация Акцент бяха специални гости за закриването на летния сезон в ретро  клуб Ферети,часто от комплекса за забавления Мултиплейс. През 2010 примата на попфолка Глория и Хората на Слави пък откриха Мултиплейс, преименуван в Гранд Арена Слънчев ряг. Анелия, Татяна, Илиян, Азис, Соня Немска, Цветелина Янева и Есил Дюран  са спряганите, които ще получат още награди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !