Цветелина Янева вдигна на крака звездния The Cotton Club

17.12.2010 09:00 | Видян 5454 пъти | Гласували 1

Цветелина Янева вдигна на крака звездния The Cotton Club

Снощи, традиционният фолк-купон в сряда вечер в The Cotton Club се развихри с пълна сила, а причината бе само една - гостуването на новата сензация на поп-фолка Цветелина Янева. Новият секссимвол изгря на сцената на хитовото заведение, в резултат на стотиците желаещи да видят на живо новата звезда. Наскоро, популярният клуб в Студенстки град пусна анкета в своя официален фейсбук профил, запитвайки потребителите кой любим поп-фолк изпълнител искат да видят на живо в “Нощта на звездите”. Сред трите най-предпочитани фолк-диви бе гласувано и за русото изкушение Цвети Янева. Самата певица пък призна,  че подбира участията си прецизно и не приема всички покани, с което появата й снощи, на живо в The Cotton Club, се превърна в истинска сензация за близо 700-те гости на препълненото заведение!

Огромния интерес към нашумялата певица, предизвика извиването на дълги опашки пред Cotton Club още в ранните часове на вечерта. Дори минусовите температури на успяха да попречат на стотиците фенове да изчакат търпеливо своя ред и да влезнат в клуба, където малко след полунощ на сцената изгря в пълния си блясък Цветелина Янева. Още първите акорди на мегахита “Влез”, с който фолк-дивата откри вечерта, вдигнаха на крака публиката и предизвикаха истински фурор. Още по-екзалтирана реакция сред гостите предизвика парчето “За контакти”, разбило всички класации през лятото и изстреляло звездата на върха. Купонджиите по масите се забавляваха пеейки в един глас „Хайде, близо, близо, моля те, по-близооо….”, а бурните емоции и разгорещени страсти на дансинга не стихнаха с часове. Цветелина Янева вдигна градуса на настроението в The Cotton Club и с още много парчета, включени в дебютния й албум като “На първо място”, “На практика”, “Като вирус”, “На първа среща” и др.

С изминалото си суперуспешно участие в звездния The Cotton Club, младата звезда за пореден път доказа, че макар и за кратко време популярността й сред феновете е огромна, а еуфорията, която предизвиква сред масите може да бъде сравнена само с тази, на която са способни имена като Преслава, Галена и Камелия.
Очаквайте на 31.12, новогодишен блясък и уникално фентъзи преживяване в The Cotton Club с фолк-примите Теодора и Джина Стоева! Куверти за новогодишната нощ можете да закупите на телефон 0888 127 388 – настаняване на сепаре – 70лв., висока маса/бар – 50лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !