БНТ излъчва 50-ата юбилейна церемония „Футболист на годината”

15.12.2010 16:40 | Видян 4827 пъти

БНТ излъчва 50-ата юбилейна церемония „Футболист на годината”

БНТ ще излъчи 50-ата юбилейна церемония „Футболист на годината” в понеделник 20. 12.2010 година от 17.55 часа до 19.00 часа, която се организира от ДАКС Медия АД и БФС.

Петимата най-изявени футболисти на България за годината, определени от журналистическата анкета, които ще спорят за това признание,  са Димитър Иванков, Димитър Бербатов, Ивелин Попов, Николай Михайлов, Стилиян Петров. Акцент в прякото предаване на БНТ ще е традицията на церемонията,  уважението и приятелството на поколенията в българския футбол.

Водещи на церемонията ще бъдат Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Заедно с големите имена от миналото те ще наградят футболист на годината, неговите подгласници, най-добър вратар, защитник, полузащитник и нападател в българското първенство, най-прогресиращ млад играч. Организаторите ще поднесат приза за развитие, което миналата година получи „Черноморец” Бургас, а БНТ - специалната награда за най-красив гол.  

За гостите на церемонията и зрителите по телевизията ще пее Мария Илиева, която подготвя специална изненада – телевизионен дебют, на новата и песен.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !