MARK KNIGHT Е КОЛЕДНОТО ЧУДО ОТ YALTA CLUB

15.12.2010 14:20 | Видян 3152 пъти

MARK KNIGHT Е КОЛЕДНОТО ЧУДО ОТ YALTA CLUB

Хо - Хо- Хо аз съм Yalta и тази година може да ме  сбъркаш с Дядо Коледа, защото също като белобрадия старец, знам за какво мечтаеш, и ще го изпълня. На връх Коледа пристига Mark Knight, dj-ят който ще зарадва всички от сърце е моят специален подарък! Въпреки, че програмата на звездата се оказа изключително натоварена около празниците, дългото ни и неразривно приятелство надделя над останалите ангажименти.

Така, че вярвай, вълшебства по това време на годината наистина стават и чудото Mark Knight ще бъде реалност в неделя, 26 Декември! Тази година твоят голям подарък отнесе номинация Grammy за работата си върху мулти платинум албума на Black Eyed Peas’ - ‘The-End’; А ‘Music Matters’, ‘Flauta Magica’ & ‘Good Times’станаха 3 от най – продаваните парчета в Beatport’s ‘Best Sellers List’; IDMA номинацията за неговото Toolroom Knights седмично радио шоу и престижната награда на Beatport за сингъла ‘Good Times’ – 2010 година също са реалност.

Признанията наистина са колосални, което доказва, че достойнствата на големия Knight са всеизвестни и никой няма нужда от убеждаване по този въпрос. Затова предлагам да се насладиш на видеото  и да усетиш още сега част от коледното настроение, което те очаква в Yalta тази година: http://www.youtube.com/watch?v=NhMxsM0IuFE . Усещаш ли тръпката вече!? Тандемът Mark Knight, Juan Alvarez и Liubo Ursiny в голямата зала и Dj`n Koki в обновената Junior Suite ще взриви празника и ще донесе истинско щастие дни преди новата година. В своя сайт Mark Knight се заканва, че предстои още много, ние ще станем част от бъдещите успехи на dj-я и продуцент още тази Коледа. Попълни заявката за отпуската в понеделник или просто се зареди с музиката на госта за целия работен делничен ден, каквото и да измислиш, обаче се приготви за една вълшебна Коледа с Mark Knight и мен Yalta Club.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !