Силвия Лулчева: Телевизията е добра любовница, но лоша съпруга

14.12.2010 13:00 | Видян 4381 пъти

Силвия Лулчева: Телевизията е добра любовница, но лоша съпруга

Златният глас на България – актрисата Силвия Лулчева, бе гост на Марк О’Селски във вечерното шоу „На инат” по ТВ7 на 13 декември.  След като си размениха по няколко комплимента и стоплиха обстановката, водещият попита Силвия кога е разбрала, че може да прави чудеса с гласа си. Тя обясни, че и стига чудото, че Марк се е превърнал от магаре в магаре с костюм. Тя подчерта, че се пази и внимава да използва гласа си напълно съзнателно, за да не стане някоя грешка на езика.

Каква е истината за предаването „Истината за нас”, на което Силвия Лулчева беше водеща бе следващата тема на разговор. Първият анимационен водещ у нас се поинтересува каква е причината за провала на  шоуто. „Истината е, че телевизията е добра любовница, но лоша съпруга. Аз изкарах един нежен флирт, но той не прерасна в брак по взаимно съгласие”, заяви актрисата. Тя сподели, че е искала да се пробва като водеща на такъв тип шоу и не си е писала шестица, но все пак е заверила семестъра.

Разговорът естествено продължи в посока на най-нашумелия скандал в министерството на културата, след като заместник министър Дерелиев бе уволнен. „Трябва да има добра воля и добре обмислена национална културна политика, защото така, както вървят нещата, има държавен и политически заговор срещу културата”, каза Лулчева пред Марк О’Селски и допълни, че според нея един простичък, тъповат и некултурен народ по-лесно се управлява.

Актрисата с най-дългите и секси гласни струни хвърли смело ръкавица на българските сценаристи и режисьори и гласно си помечта за един ситком, в който да участва и да прояви чувството си за хумор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !