ДВА ДНИ ОСТАВАТ ДО ПРАЗНИЧНИЯ КОНЦЕРТ НА БОНИ М

08.12.2010 16:20 | Видян 2864 пъти

ДВА ДНИ ОСТАВАТ ДО ПРАЗНИЧНИЯ КОНЦЕРТ НА БОНИ М

До 10 декември, когато  Бони М отново ще ни запеят от сцената на зала 1 на НДК, ни делят два дни. Именно празничният концерт на диско легендите е музикалният акцент от четвъртия ден на програмата на Новогодишния музикален фестивал на НДК , който тази година се провежда между 7 декември 2010 и 1 януари 2011 г.

Както стана известно, днес очакваме фронтдамата на Бони М Мейзи Уилямс да пристигне у нас, за да гледа своите приятели от Харлем Госпъл Хор, а останалите от групата ще се присъединят към нея в деня на самия концерт.

Бони М са приготвили за почитателите на диското от три поколения експлозивен коктейл от хитове, под звуците на които никой не ще успее да устои на изкушението да потанцува, кълнат се от Бони М. Зала 1 на НДК ще се превърне за една вечер в дискотека, а публиката неусетно ще се пренесе в ерата на 80-те, когато диското диктуваше музикалните и модни тенденции.

За доброто настроение преди Бони М да излязат на сцената, ще се погрижат техните добри познайници от „Трамвай номер 5“, които ще дадат началото на ретро-диско вечерта с „Усмивката“ и други техни неостаряващи класики.

Купонът няма да приключи с края на концерта, а ще се пренесе в BESO Bar and Dinner , избран лично от Мейзи Уилямс за официалното афтър парти на Бони М с начален час 23 ч.

Индивидуалната атмосфера и стил, които създава интериорът на заведението, както и менюто, изготвено специално по изискания вкус на шоколадовата дива, са били основен мотив за избора й от общо три предложения от страна на организаторите.

Професионалният екип на BESO е подготвил за световноизвестните си гости балансирано меню, включващо средиземноморски салати, няколко вида супи, риба и морски дарове. Блюдата ще бъдат полети с отлежало българско червено вино и класно френско шампанско.

Билети за концерта на Бони М на 10 декември в зала 1 от 20 ч могат да бъдат закупени в разространителската мрежа на Eventim и в Билетен център НДК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !