МЕЙЗИ УИЛЯМС ОТ БОНИ М ПИШЕ КНИГА В СОФИЯ

01.12.2010 16:40 | Видян 3187 пъти

МЕЙЗИ УИЛЯМС ОТ БОНИ М ПИШЕ КНИГА В СОФИЯ

Шоколадовата фронтдама на диско легендите Бони М Мейзи Уилямс ще напише последните глави от новата си книга в София, разкриха от АРТ БГ, организатор на концерта на Бони М на 10 декември в зала 1 на НДК.

Уилямс пожелала хотелската й стая в парк хотел „Витоша“ да е възможно най-отдалечена от асансьори и всякакви шумове, така че да може да се отдаде на ползотворно творчество. Каква е темата на книгата обаче, чаровната дама засега мълчи.

„Нека първо бъде издадена в Лондон, а след това ще се радвам да види бял свят и в България“ коментира Уилямс.

Както вече стана ясно, певицата смята да пристигне два дни преди концерта на Бони М в София, така че да съчетае кратката почивка със среща с приятелите си от Харлем Госпъл Хор, които ще пеят в зала 1 на НДК на 8 декември. Изглежда че освен с масажи и сауна, Мейзи Уилямс ще релаксира активно с писане, което не е ново занимание за нея.

Тя вече има издадена книга с ценни съвети за дълъг живот и здравословно хранене, озаглавена „Натурално здраве и красота“. Преди няколко години неуморната дама издаде и DVD „Box It“, в което сподели с почитателите си своята лична фитнес  програма, благодарение на която поддържа перфектната си фигура.

На 10 декември в зала 1 на НДК от 20 ч ще видим Мейзи Уилямс и колегите й в целия им блясък с най-големите хитове на Бони М, които ще пренесат всички зрители в ерата на 80-те години. Артистите обещават, че никой присъстващ няма да остане равнодушен към жизнерадостните  ритми на Ma Baker, Daddy Cool, River of Babylon и много други, а танците са гарантирани.

Билети за концерта на Бони М могат да бъдат закупени в Билетен център НДК, както и в разпространителската мрежа на Eventim.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Няма коментари към тази новина !