Теодора представи албума си „Моят номер” на бляскава промоция

30.11.2010 16:00 | Видян 7515 пъти

Теодора представи албума си „Моят номер” на бляскава промоция

Вчера вечерта Теодора представи своя пети албум „Моят номер” на изискана и стилна промоция в хотел Dedeman Princess. Впечатляващото събитие уважиха повече от 350 гости – много изпълнители, специални гости от Гърция и Турция, десетки медии, приятели и близки на певицата.
Още когато се появи идеята за промоцията, изпълнителката на „Онази” беше категорична, че не иска да я прави в заведение и затова се спря на зала „Диамант” в хотел Dedeman Princess София. За събитието бе изградена уникална сцена с впечатляващи размери, допълнена с невероятни светлинни ефекти и мултимедия.

Теодора представи всички 14 песни от албума си, като на сцената заедно с нея се качиха и тримата й дуетни партньори – Тони Стораро, Йоргос Яниас и DJ Jerry. Човека-глас и гръцката звезда преставаха и по две свои самостоятелни песни.

Всички изпълнения на сцената бяха подкрепени с добрата хореография на балет Fiore и балет Екстраваганца. В програмата се включиха също и ансамбъл „Чинари”, които представиха част от уникалния рецитал на Теодора от миналогодишното издания на  фестивала „Пирин фолк - Сандански”. Любопитното бе, че мястото на синеоката певица по време на тази фолклорна част, бе заето от нейна дубльорка. Броени секунди след като „Чинари”-те слязоха от сцената, там се появи и самата Теодора, облечена в ефирна бяла рокля с тюрбан. После атрактивната брюнетка смени и още две визии, решени в черно-бялата гама.

Сред колегите, които уважиха промоцията на Теодора, бяха почти всички изпълнители от каталога на Diapason Records – Тони Стораро, Славена, Кондьо, Ерик, Dillan, Валентина, Рени, Ина, Анна, Дения Пенчева. Присъстваха и някои от колегите й от Ара Мюзик, които се появиха бяха Джина Стоева, Ивена, Таня Боева, Джордан, Дарко и Ангел. Sunny Music пък бяха представени от Софи Маринова, Мира, Лияна и Антонина. Константин и Валентина Кристи от Payner също бяха на събитието, а Цветелина Янева изпрати страхотен букет с извинение за отсъствието си.

Освен гръцката звезда Йоргос Яниас, за събитието специално от Гърция бяха пристигнали и другите сценични партньори на Теодора – рап дуета Master Tempo и известният DJ Pantelis. Сред многото видни гости от Турция най-силно впечатление направи един от топовите турски композитори Синан Акчъл, създал парчето на певицата Hadise, с което се представи на  “Евровизия”, както и редица други успешни проекти в южната ни съседка.

Сред останалите гости бяха всички композитори, текстописци и аранжори, с които Теодора е работила в годините – Калин Димитров, Пламен Велинов, Росен Димитров, Диян Георгиев, Дони Василева, Веселин Веселинов и други. Сред гостите бяха забелязани Влади Априлов, Радо Шоу, поп изпълнителите Дамян Попов и Кремена и други светски личности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !