Дали Лили Иванова има дъщеря на име Доротея Лилиева Иванова?

26.11.2010 14:40 | Видян 14952 пъти | Гласували 1

Дали Лили Иванова има дъщеря на име Доротея Лилиева Иванова?

Четвъртък вечер е посветена на „Лига на познавачите” в „Шоуто на Иван & Андрей”.
„Ще бъде ли арестуван Никола Филчев до една седмица?” бе втората поставена задача от продуцентите на уникалния телевизионен експеримент. Резултатът от нея между „Националния отбор на феномените” и специалистите от традиционната наука е 1:1. По този начин след втори кръг на „Лига на познавачите” феномените и специалистите продължават своето равенство с общ резултат 2:2.

Снощи двамата водещи поставиха поредната загадка пред „Националния отбор на Феномените”!
Бе излъчен репортаж от Дома за хора с психични разстройства в Гара Лакатник. От 25 години се носят слухове, че зад стените на този дом живее дъщерята на най-популярната жена в България Лили Иванова.

Този репортаж стана повод за следващата задача в новото телевизионно състезание на Иван & Андрей „Лига на познавачите”: „Доротея Лилиева Иванова дъщеря ли е на примата на българската естрада Лили Иванова?”. С тази нова задача паранормалното риалити има за цел да даде отговор на може би най-голямата мистерия в българския шоубизнес! Става дума за най-съкровената тайна, или може би най-екстравагантната лъжа за най-голямата звезда у нас Лили Иванова

Случаят, който феномените и специалистите ще трябва да разплетат, е толкова сложен, че засега продуцентите няма да им поставят конкретни срокове за задачата. „С това предизвикателство се надяваме най-накрая да открием истината за една от най-големите легенди, които се носят сред хората в България!” – заявиха Иван & Андрей във вечерното си шоу.

Шоумените бяха поканили в студиото си и журналиста Антон Стефанов, който знае неудобните тайни на почти всички известни хора у нас. Той е бил водещ на предаването „Всяка неделя”, дълги години е работил в един от най-тиражираните български седмичници, а в „Шоуто на Иван & Андрей” вече втори сезон ръководи „Екип гости”. „Никога до сега в българския телевизионен ефир ясновидци, феномени, гадатели не са се изказвали по този въпрос!” – развълнуван бе той. Антон Стефанов обяви „Националния отбор на феномените” за облагодетелствани, защото те ще са първите хора с паранормални способности, които ще се опитат да дадат отговор на този мистериозен въпрос на телевизионната публика. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !