Как Супер Бианка осъществи мечтата на децата от дома за сираци в Дълбок дол?

25.11.2010 18:00 | Видян 4369 пъти

Как Супер Бианка осъществи мечтата на децата от дома за сираци в Дълбок дол?

Преди време бе излъчен репортаж на Супер Бианка, която беше посетила децата от дома за сираци в Дълбок дол. Нещото, от което те се нуждаеха най-много беше пещ, с която да пекат своите глинени изделия. Благодарение на Супер Бианка 2 месеца по-късно децата от дома за сираци в Дълбоки дол вече имат такава пещ!

„В един прекрасен миг просто ни казаха, че имаме пари за пещта!” – споделя въодушевено в материала на супергероинята Росица Занкова – майстор керамик, който помага на децата да изработват своите глинени съдове.

„Благодарение на тази пещ сега творбите ни са здрави! Много се радваме, че имаме тази пещ!” – щастливи са децата. След като продадат творбите си, с парите смятат да си купят материали за направата на нови глинени изделия. От дома в Дълбоки дол приемат това дело като нещо много прекрасно за тях и благодарят от все сърце на русокосата си приятелка, както и на хората, отделили от собствените си средства, за да им помогнат да осъществят мечтата си.

Децата връчиха на Супер Бианка покана за тяхната изложба, която ще се състои на 26 ноември, от 16:00 часа в Дома на културата в кв. Красно село.

„Аз вече вярвам в добрите хора!” – заключи едно от децата с усмивка на лице.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !