Един ден в очарователната компания на Теодора

25.11.2010 12:40 | Видян 3983 пъти

Един ден в очарователната компания на Теодора

Този петък (26.11) ще бъде посветен изцяло на Теодора. Само два дни преди официалната промоция на албума си примата на Diapason Records ще гостува в „Шоуто на Иван и Андрей по Нова ТВ”, предаването „Така го правят жените” по BBT и „Романтика Топ 10” по радио Романтика.

Почитателите на атрактивната фолкдива ще могат да прекарат цял ден в компанията на своята любимка. Стартът на медийния маратон ще бъде даден в предаването „Така го правят жените” по BBT от 14.00 часа. Изпълнителката на „Онази” ще разговаря с водещата Лора на различни интересни теми и ще разкаже с какво смята да изненада почитателите си в близко бъдеще.
В 17.00 часа в ефира на радио Романтика ще започне класацията „Романтика Топ 10” по, където хитът на Теодора „Моят номер” бе на челната позиция цели 6 седмици и все още е една от най-харесваните песни в чарта.

Финалът на интервютата ще бъде поставен  в „Шоуто на Иван и Андрей” от 22.00 часа по Нова ТВ. В  предаването чаровната брюнетка ще разкаже и много интересни и любопитни неща не само за музиката, но и за себе си. Освен това тя ще зарадва зрителите с изпълнение на някой от нейните актуални хитове.
Поводът красавицата да бъде гост в толкова предавания е излизането на нейния пети самостоятелен албум, озаглавен „Моят номер”. Той е на пазара само от две седмици, но вече се радва на огромен успех. В понеделник предстои и официалната му промоция.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !