Слави Трифонов и Ку-ку бенд - шоу на професионалисти

04.11.2010 14:00 | Видян 9278 пъти

Слави Трифонов и Ку-ку бенд - шоу  на професионалисти

Шоумен №1 в България и Ку-ку бенд разтърсиха Night Flight със запомнящ се за стотиците гости двучасов лайв. Седмица преди шоуто всички места бяха резервирани от почитатели на Трифонов, които с нетърпение очакваха изпълненията му. В нощта на концерта, за съжаление, се оказа, че огромно множество остава извън клуба.

Онези, които спечелиха шанса да бъдат зрители на шоуто, имаха защо да се чувстват привилегировани. Сред тях бяха съпругата на бившия кмет на столицата Алиса Софиянска и дъщеря й Ива, Андреа, известни спортисти и бизнесмени.
 
Още с появяването си на сцената Слави и Ку-ку бенд изправиха на крака всички гости, които не спряха да пеят два часа с любимците си. От „ Ад и рай”, през хита на Слави и Люси „Нещо по ръба”, до финала с „Моя страна, моя България” , Трифонов и  музикантите доказаха, че професионализмът им не просто задължава, а изисква аплодисменти и екзалтирана публика, такава каквато имаха на американското си турне.

Гостите на Night Flight не го разочароваха, а Слави им благодари с дълбок поклон.  Никой не разбра, че е настинал, но пък научиха, че отново може да си позволи, поне за две минути, да не бъде професионалист. Преди да изпълни „Няма не искам” заяви от сцената, че рядко пее тази песен, но сега ще го направи с подтекст към конкретна дама. Малко преди романтичното отклонение Гъмзата импровизира върху новия поп фолк хит „Отворко”, а Ванката, с помощта на Слави, направи стрийптийз, изпълнявайки You Can Leave Your Hat On на Джо Кокър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !