Тони Стораро във „Великолепната шесторка”

03.11.2010 13:20 | Видян 5841 пъти

Тони Стораро във „Великолепната шесторка”

Тони Стораро ще бъде специален гост в предаването „Великолепната шесторка” по bTV на 4 ноември (четвъртък) от 21.00 часа. Топзвездата на Diapason Records ще се включи е благородната инициатива на риалити шоуто, като се присъедини към изпълнението на дуета Валя Войкова и Кольо Гилъна.

Задачата на участниците в предаването тази седмица е да представят някои от най-популярните ромски хитове. На новинарката Валентина Войкова и фронтмена на група КГБ – Кольо Гилъна бе отредено да изпълнят изключителната “Gypsy Song” на Влатко Стефановски. Те вече презентираха своята интерпретация на песента в предаването във вторник. В live-а на 4 ноември ще трябва да поднесат същото парче, но този път в трио с Тони Стораро.

„Когато ми предложиха да се включа в инициативата, приех без да се замисля. Каузата е изключително благородна и много бих се радвал, ако успея да помогна на тези деца с участието си в предаването.”, сподели развълнуван Човека-глас.

Не пропускайте да подкрепите Тони Стораро, неговите сценични партньори и тяхното изпълнение във „Великолепната шесторка” на 4 ноември (четвъртък) само по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !