Коко Динев прави неприлично предложение на футболист

02.11.2010 17:40 | Видян 10461 пъти

Коко Динев прави неприлично предложение на футболист

Един от най-богатите хора в България – Константин Динев, е решил да реализира поредната си разточително-екстравагантна футболна идея. Собственикът на Локо (Пд) и мастит хазартен бос, който съчетава полезното с приятното като повелител на певачките, е направил неприлично предложение на един от най-талантливите играчи у нас.

19' разбра, че Коко се опитва да привлече на Лаута 22-годишния бивш ас на Левски и германския Байер (Леверкузен) Наско Курдов, който в момента защитава цветовете на вечния съперник Ботев във В група. Шефът на казина Палмс и Елдорадо е обещал нечовешките 5 000 лева на гол на нападателя, който е известен с бившите си гаджета. Наско е вкарвал на плеймейтката Златка Димитрова, както и на новата Мис България Ромина Андонова.

В последния мач за Ботев той наниза 4 гола за победата 5:0 над Стамболово, като от началото на сезона има цели 25 попадения (които в Локо биха били равни на 125 000 лева) и уверено води своите към Б група. 

С Курдов няколко пъти вече е говорил дясната ръка на Коко Динев – Наско Узунов. Кумът на Христо Стоичков уверил таланта, че само след един сезон с бяло-черната фланелка ще се продаде отново в голям европейски отбор.

автор: 19 '

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !