Денислав си показа дюнера в клип

25.10.2010 16:00 | Видян 9609 пъти

Денислав си показа дюнера в клип

Песента на Денислав „Дюнер кючек” вече е с клип. Видеото е дело на режисьора Иван Христов. Изпълнителят на „Real Enterprises” набляга на секси визията и хумора. „Идеята на клипа е да забавлява хората, да ги накара да се засмеят. На такава игрива, бърза, весела песен, подхожда такъв клип. Характерното за „Дюнер кючек” е свежото звучене и лесно запомнящия се текст.

Именно затова наблегнахме и на смешен, лежерен, комичен клип. Получи се точно така, както го исках” – категоричен е актрактивния мачо. Само и единствено в този клип Денислав показва дюнера си. Най-накрая всички ще разберат защо Соня Немска толкова време не може да преживее шуменския плейбой. Разбира се видеото е с цензурирана и нецензурирана версия. Така че чакането си заслужава! До два дни клипът ще може да се види от всички.

Брадърът влиза в няколко роли – на продавач на дюнери, на арабски шейх, на разбивач на женски сърца... „Истински се забавлявахме по време на снимките. Дори за една от сцените, се наложи да отбием пътя в Шумен.” – похвали се „Кралят на нощта” Денислав. Откакто подписа договор с компанията на Ники Китаеца „Real Enterprises”, Денислав е решен да прави много нови песни и да радва почитателите си с атрактивни видеоклипове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !