Миро с ексклузивна премиера на Power по БГ РАДИО

25.10.2010 14:40 | Видян 4609 пъти

Миро с ексклузивна премиера на Power по БГ РАДИО

Във вторник, 26 октомври 2010 г., ексклузивно в ефира на БГ РАДИО, за първи път ще прозвучи най-новата песен на Миро - Power. Официалната премиера на сингъла ще бъде в СТАРТЕР, сутрешния блок със Симо и Богдана, но слушателите ще могат да я слушат и през целия ден по БГ РАДИО. В интервюто си за песента Миро лично ще разкаже историята на създаването на Power и любопитни факти около песента, като например, че текстът й е от прочутия 18-ти сонет на Шекспир.

Бъдещият хит на Миро без съмнение намира най-подходящото място, за да направи премиерата си. Припомням, че още на 16 август 2010 г., Миро изпълни на живо фрагменти от Power в съвместния ефир на сутрешния блок СТАРТЕР по БГ РАДИО и БНТ (http://www.bgradio.net/article1199.html). 

Изненадите продължават, защото БГ РАДИО и Миро ще направят специален подарък на слушателите на най-българското радио и фенове на изпълнителя още на следващия ден! На 27 октомври (сряда), от полунощ до края на деня всеки ще има възможността да свали сингъла от сайта на радиото - www.bgradio.net, напълно безплатно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !