Футбол, шампион и лесбострасти

25.10.2010 12:20 | Видян 11565 пъти

Футбол, шампион и лесбострасти

Клуб „Версай” изненада конкуренцията, като създаде собствен футболен тим и се включи в надпреварата за купата на „София Спорт”. Въпреки студеното време отборът излезе на мини-стадиона в Студентски град с истински екипи в синьо и бяло, брандирани с името на станалото вече култово заведение. Футболистите на клуба ще се борят за голямата награда на първенството, в което са включени четиридесет отбора.

Страстите се нагорещиха от тройна коалиция между Таня Боева, Лейди Би и палава клиентка на заведението, които заформиха пламенна тройка на дансинга. Лейди Би не пропусна да пусне ръка на Таня, която се появи по къси кожени панталонки и с наколенки. Лейди Би следваше черно-белия мотив на Таня, но не остави много на въображението със заешки сутиен и гол татуиран корем.

Емануела, която се погрижи купонът да е на макс, не пропусна да дари с внимание и най-малкия посетител на клуба – Георги Софкин, президент на Асоциацията на малките хора. Софкин, който е висок 135 см и известен с олимпийската си титла по бадминтон, палаво плезеше език в прегръдките на Емануела, докато тя пееше хита си „Досещай се сам”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !