Нова версия на ултра хита “Милионерче” от Тони Стораро

22.10.2010 09:00 | Видян 6139 пъти

Нова версия на ултра хита “Милионерче” от Тони Стораро

Над 600 гости на звездния The Cotton Club аплодираха бурно гост звездата Тони Стораро, който в сряда вечер представи предпремиерно своята нова версия на мегахита “Милионерче”. Парчето, което вече няколко месеца разтърсва клубовете из цяла България, и кара всички да скачат на крака, е записано от Големия Тони в напълно нов вариант, и както самия той сподели, ще се завърти официално в родния ефир от следващата седмица.

Изпълнителят на „Отличен 6”, „7 пъти” и „2-3-4”, вдигна във въздуха Студентски град с двучасовия си концерт, който стотиците гости със сигурност ще помнят дълго. The Cotton Club едва побра всички желаещи да разкършат снага в ритъма на Човека-глас и неговите емблематични „За една жена", „Грешница", „Ти от Рая ли дойде" „Уникат", „Смело завърти". Хита на годината “Милионерче”, който успя да детронира от първото място  най-големия си конкурент “Палатка”, звуча в новата версия на Тони Стораро през цялата нощ, а публиката искаше всеки път още и още.

Топпевецът на Диапазон Рекърдс имаше и още една изненада за гостите, като покани на сцената своята близка приятелка и колежка – фолк-легендата Юлия Бикова. Хитовата изпълнителка, нашумяла с култовите парчета от края на 90-те “Докторе” (Хапче за лъжа) и “Пий ти, пий”, стъпи отново на българска сцена след 10 години отсъствие. Изпълнителката, която отдавна живее и работи извън границите на България, се е завърнала за кратка почивка в родината и бе сред гостите на своя приятел Тони Стораро. Певицата вдигна на крака публиката с най-големите си хитове и пожела на Тони още 100 години успех като този досега.

Следващата сряда (27.10), хитовия The Cotton Club ще бъде домакин на ново лудешко парти със съблазнителката на попфолка – Галена!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !