Борис Дали и Цветелина Янева подариха специална вечер на Плевен

18.10.2010 11:40 | Видян 9121 пъти | Гласували 1

Борис Дали и Цветелина Янева подариха специална вечер на Плевен

Борис Дали и Цветелина Янева бяха звездните гост изпълнители тази седмица в най-реномираната плевенска дискотека. Нощният клуб едва побра желаещите да се завъртят в лудото парти на "Анаконда 2". Сред ВИП гостите на вечерта бе Детелин Далаклиев. Световният шампион по бокс показа, че освен на ринга, е добър и на дансинга. Поздравите към него не спираха да валят през цялата вечер. Поздрави се редяха без прекъсвания и към собственика на "Анаконда 2" Стоян Томов.

И през петъчната вечер за доброто настроние на всички се погрижиха DJ Venci и DJ Daniel, които заформиха поредния си двоен удар.

Цветелина Янева предизвика истинска еуфория сред посетителите с тоталния си хит "Влез". Русата чаровница на "Пайнер" изпя и останалите си знакови парчета, а реакциите на хората показаха, че бързото и катерене по върховете на фолка е съвсем оправдано.

Борис Дали също се представи на обичайното ниво. Фолк плейбоят заформи истински спектакъл с танцьорките на клуба, които се бяха превъпълтили в ролята на ангели. "Ангелчетата" на "Анаконда 2" танцуваха около него по време на целия му рецитал, но Борката се държа мъжки и успя да им устои.

Следващият петък(22 октомври) през плевенския клуб ще мине турнето на "ФЕН ТВ". Примата на "Диапазон рекърдс" Теодора ще пристигне с подкреплението на своите колеги Ерик, Славена и Валентина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !