Анелия стана рекламно лице на салон за красота

18.10.2010 09:20 | Видян 14229 пъти

Анелия стана рекламно лице на салон за красота

Фолк звездата Анелия, стана рекламно лице на новия салон за красота, който носи екстравагантното име "Rendezvous". Салона е собственост, на личния фризьор на звездата - Мирослав Ангелов. Официалното откриване е на 18-ти откомври (понеделник) от 16:30 часа. Очаква се на откриването освен Анелия, да присъстват и още много представители на фолка, модата, поп музиката, както и бизнес дами.

"Това е едно култово място, където може човек да се отпусне, да се почувства в покоите си и да те накара да се чувстваш като крал или кралица, със сигурност голяма част от свободното си време ще прекарвам там" - споделя изпълнителката на "4 секунди". Близки до Анелия и до топ фризьора Миро споделят, че това ще е салона на звездите или по точно всеки ще се почувства като звезда.

"Идеята ни е това освен салон за красота, тук да е любимото място на всеки един, да може да се отпусне да се чувства като у дома си, освен фризорство, козметика, маникюр това ще е и единствения по рода си SPA RELAKS CENTAR" - разказва Миро. Голямото откриване е днес , 18-ти октомври (понеделник) от 16:30 часа в столичния квартал Лозенец нa ул. Криволак 49.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !