БОЖИНОВ С РАЗВОД ЗА 1 МЛН.ЕВРО

16.10.2010 09:00 | Видян 15549 пъти | Гласували 1

БОЖИНОВ С  РАЗВОД ЗА 1 МЛН.ЕВРО

Валери Божинов този път здраво оплете конците. Футболистът, който вече дори не е национал, съвсем скоро може да спи на чергата пред входната врата. Фолкдивата не издържала изневерите на любимия си, който за последно вкара гол на Николета Лозанова и най-демонстративно се снима с нея на корицата на мъжкото списание 69.

Алисия пък от известно време е в България, като една от версиите е, че си е събрала багажа от семейното ложе в Парма.

И въпреки че се стараят да се държат на положение пред хората, научихме, че Валери и Алисия са на кантар да сложат черта. Двамата нямат брак, но въпреки това певицата извива ръцете на Карамеленото си момче. При това за 1 милион евро.

Според авери на Валери амбициозната фолк фурия носи основната вина за раздялата. Тя отблъснала много отдавна футболиста. Жаждата й за пари и лукс изпепелила връзката им.
Според клюката, Алисия стигнала дотам, че да поискала 1 млн. евро от футболиста на Парма, за да построи СПА-хотел в Слънчев бряг – в разгара на кризата. Идеята изопнала нервите на нападателя и след жесток скандал, Валери за пореден път поискал да се разделят. Алисия, разбира се, отказала.

Мълвата разнася, че сега обаче певицата е решила да се възползва от историята с Николета и по всяка вероятност ще се докопа до тлъстата сума. Детето им Валери-младши също ще остане при майка си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !